diumenge, 28 de desembre del 2008

Vull respondre uns missatges que m'han entrat sobre el tema del tram de la MAT- veure 2 missatges-Bescanó-Riudarenes, o bé ,Santa Coloma-Riudarenes:
Recordo que, perquè es puguin veure més fàcilment, els obro i els entro com si els entrés jo.

En aquests moments, segons Energia de la Generalitat, tenen damunt la taula 7 possibilitats. Diuen que descarten la de damunt de Santa Coloma. En Nadal ho va confirmar en una conferència que va fer aquí fa pocs dies.
Diries que Energia es decanten per soterrar-ne un tros pel costat dels vials de serveis. De moment, han demanat a REE que faci noves propostes.
El projecte el fa REE i la Generalitat hi dóna el vist-i-plau, després de passar per la conselleria de Medi Ambient. De moment, ningú no ha acceptat cap de les propostes de REE.
Hem aplaçat la conferència informativa per després dels dies de Nadal.
Per cert. Fins d'aquí a 6 mesos, no se sabrà res en concret. És a dir, que s'han agafat 6 mesos per a repensar el projecte, com una mena de moratòria.
Nosaltres, "ciutadans pel soterrament de la MAT", sabem el que ens expliquen. Ni més ni menys. L'actitud del sotsdirector d'Energia de la Generalitat és participativa del tot. Ara bé, ja se sap que en política...