dijous, 14 d’agost del 2008

AQUESTA ÉS LA CIRCULAR DE RECOLLIDA DE SIGNATURES DELS EMPRESARIS DE LA CIUTAT, QUE OBTINGUÉ UNA IMPORTANT RESPOSTA



SANTA COLOMA DE FARNERS—RIUDARENES

Juny del 2008



Els CIUTADANS PEL SOTERRAMENT DE LA LÍNIA DE MOLT ALTA TENSIÓ fem pinya i ens posem a disposició de l'Ajuntament per tal d'aconseguir el soterrament del tram que "red eléctrica española" ha projectat i que passa per damunt de la nostra ciutat (muntanyes del Corb) i per la vall del Castell de Farners, Argimon i fins a Riudarenes.


M’adhereixo a la campanya per aconseguir el soterrament de la MAT, especialment en el tram que afecta Santa Coloma de Farners—Riudarenes.


NOM I COGNOMS:

POBLACIÓ:

TELÈFON:

CORREU ELECTRÒNIC:

DNI:

SIGNATURA:





Envieu la vostra adhesió a soterramentmat@resso.cat


ELS EMPRESARIS
Com a pertanyents al món empresarial de la producció, manifestem que ens adherim a la campanya de recollida de signatures per tal que aquest tram de la MAT, en fase d’exposició pública, se soterri. Donats els coneixements de què disposem a través del món de l’empresa, sabem que és possible actuar amb el mètode de soterrament amb corrent contínua, a tot el tram de Sentmenat a Baixàs, tal com el mediador europeu Monti esmentà en la reunió del dia 13 de juny de 2008 a Girona. L’empresariat català, que cada dia estem al peu del canó per actualitzar i optimitzar el procés de producció a les nostres empreses, no podem acceptar que s’estengui una estructura com la MAT amb mètodes desuets, més propi dels anys cinquanta que dels nostres dies. En un moment que el disseny ha penetrat a les empreses com element urbà i les correccions medioambientals són un requisit indispensable, no acceptem que red elèctrica española ens vulneri el territori on som ubicats.

EMPRESA (raó social) :

EMPRESARI—EMPRESÀRIA:

LLOC:



PASSEU EL DOCUMENT!!!