divendres, 2 de gener del 2009

LA MAT

En primer lloc: les torres que estan estenent per sota del Ruscall, just damunt el Surós, prop del puig de Llumeneres, corresponen a la línia principal, la que va de Sentmenat a Bescanó. Aquest tram del projecte ja va ser aprovat i beneït fa anys, en època de CIU al govern de la Generalitat.
En segon lloc: l'estat actual en què es troba el tram que ha d'anar fins a Riudarenes, encara no està aprovat. És el tram que està en litigi.

INFORMACIÓ:
Resposta a les al.legacions sobre tram Riudarenes del "grup de ciutadans pel soterrament de la MAT":

1. Red Eléctrica de España : justifiquen el seu projecte i els sembla idoni.
2. Energia de la Generalitat de Catalunya: ens diuen que no se sabrà res definitiu fins d'aquí a 6 mesos. Han demanat a REE que els presenti traçats nous. Cap dels que tenen damunt la taula satisfà el govern de Catalunya. (Informació recollida pels nostres representants en una reunió amb el sots-director d'Energia, el dia 13 de desembre passat).

Per tant, no puc pas dir-te res més, perquè només disposem d'aquestes informacions.
Sàpigues que pensem fer gestions davant de la conselleria de Medi Ambient que és la primera responsable d'acceptar el projecte. Les gestions aniran encaminades al soterrament d'aquest tram cap al passadís de serveis, prop de la N-II.
És clar que la darrera paraula la té tot l'equip de govern! -en teoria, el conseller Castells, responsable d'energia.
assumpció