diumenge, 1 de febrer del 2009

socialistes cap a Brussel.les

Cinc regidors del grup socialista de l'Ajuntament d'Olot aproven la moció de 10000 a Brussel.les per l'autodeterminació presentada al ple municipal per ERC son: Antoni Bach i Plaza, Fina Soler i Buch, Marta Fontaniol i Passolas, Joaquim Montoriol i Sanés i Anna Torrent i Rafart. Els altres regidors del mateix grup es van abstenir.
Com vaig repetint, som gent de tots els colors polítics que ens adherim a la iniciativa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Salutacions cordials,
acabo de llegir el vostre escrit al Punt d'avui sobre el tema dels 10.000 a Brussel.les i m'ha semblat interessant.. Prou com per fer una cerca per internet i trobar-me amb el vostre bloc (que fins ara desconeixia).
Sento, malgrat tot, deixar-vos aquest post tan pessimista. I és que veig molt difícil que ens en sortim amb el tema de la sobirania... 10.000 anirem (aniran?) a Brusel.les, però a Madrid encara ens neguen el finançament. La societat civil crema l'enèssima bala organitzant-se per demostrar el que vol, però el Montilla es nega a plantar cara al PSOE. Els sobiranistes fem contactes a tort i a dret al Quebec, Escòcia i on calgui, però ERC i CiU no mouen fitxa i em fa por caure en un esgotament que porti a la depressió i la desaparició...
Com dic, sento ser tan pessimista, però en llegir l'article del diari (també en forma d'article en el vostre bloc), no he pogut evitar aquella sensació de sobresalt i il.lusió seguida, immediatament, d'un 'fracassarem com sempre...'.

Salutacions,

Jordi Casals